Annonce

Indsend nyhed

Del dine opdagelser!

Afstemning

Er grafik eller gameplay vigtigst ved et nyt spil?

  • 52%Nej, gameplay før grafik
  • 41%Begge dele spiller ind
  • 4%Jeg er ligeglad - bare det spiller top
  • 3%Ja grafikken er vigtigst

Sony har rundet 10 millioner solgte PS4

13. aug. 2014 11:29I forbindelse med Gamescom-messen i Tyskland har Sony oplyst, at de per 10. august i år har solgt 10 millioner PlayStation 4 og 30 millioner spil.

The responses we have received for the PS4 system’s unique gameplay experiences powered by the network, along with its vast game portfolio has been phenomenal, and I am absolutely delighted that PS4 was able to reach this commemorative milestone in less than 9 months.Andre House, administrerende direktør for Sony

Dette gør PlayStation 4 til den hurtigst sælgende konsol Sony har sendt på markedet, godt hjulpet på vej af en global frigivelse i 100 lande. Sony skal dog lægge sig i selen for det næste år hvis de vil indhente PS2, da der et stykke op til de 30 millioner enheder PlayStation 2 solgte på to år, til trods for, at PS2 de første 8 måneder kun blev solgt i Japan.

World of Warcraft gør klar til 10 års jubilæum

7. aug. 2014 10:43Til november kan Blizzard's meget succesfulde MMORPG World of Warcraft holde 10 års jubilæum, hvilket de hos Blizzard så småt er begyndt at varme op til.

Blizzard har løftet sløret for nogle af de tiltag de har planlagt for World of Warcraft spillerne, hvor flere af arrangementerne trækker på historiske øjeblikke i World of Warcrafts levetid.

40-mands-raiding bliver genoplivet i en speciel version af Molten Core, WoW's første store raid, hvor alle der har en maks. level karakter kan deltage. Gennemfører man raidet og nedlægger Ragnaros får man en achievement og en Core Hound mount.

Som en ekstra bonus vil alle der deltager i 10 års-jubilæet få en gratis pet kaldet Molten Corgi, der kan ses i billedet til denne nyhed.

Før der eksisterede battlegrounds og arenaer i WoW, var der kun open world pvp, hvor kampene typisk koncentrerede sig om to områder, Crossroads og Tarren Mill vs. Southshore. Sidstnævnte bliver nu genoplivet som en battleground, der bliver i form af ren team-deathmatch.

Alle disse tiltag vil kun gælde i en begrænset periode, hvilket forventes at ske tæt på udgivelsen af den næste udvidelse til WoW; Warloads of Draenor. Hvornår WoW:WoD bliver frigivet oplyses om en uge.

Crytek sælger Homefront og restrukturerer internt

31. jul. 2014 10:27Der har i flere måneder gået forlydender om, at økonomien hos Crytek hang i laser, hvilket blandt andet førte til store problemer hos Crytek UK, der arbejdede på Homefront: The Revolution, da der ikke blev udbetalt lønninger og chefen for afdelingen Hasit Zala valgte at forlade Crytek.

For nylig kom Crytek med en officiel meddelelse om, at man ganske rigtigt havde haft nogle problemer, men at der nu var sikret ny kapital til at sikre den fortsatte drift.

Crytek har nu foretaget yderligere tiltag for at strømline forretningen. Således er Homefront rettighederne nu solgt fra til Deep Silver, der ejes af tyske Koch Media, ligesom alle udviklerne i Crytek UK der arbejdede på Homefront: The Revolution følger med til Deep Silver.

Hos Deep Silver danner de et nyt studie kaldet Dambuster, der som chef får netop Hasit Zala, der forlod Crytek UK tidligere.

Crytek reducerer også sin amerikanske bemandingen kraftigt, da udviklingen af spillet HUNT: Horrors of the Gilded Age flyttes til Frankfurt i Tyskland og Crytek kun beholder nogle få ansatte i Austin, til håndtering af CryEngine support for amerikanske kunder.

Electronic Arts starter abonnementsservice for spil
Billede: Electronic Arts

Electronic Arts starter abonnementsservice for spil

30. jul. 2014 13:28Nye spil i kategorien af AAA-titler, kan i dag være ret dyre, specielt til konsoller. Den høje pris kan afholde folk fra at købe spillet, hvilket Electronic Arts nu prøver at gøre noget ved.

Electronic Arts (EA) har annonceret en abonnementsservice kaldet EA Access, der i første omgang kun gælder Xbox One, hvor man for 5 dollars om måneden, kan få adgang til en række udvalgte nye spil, eller 30 dollars hvis man betaler for et år.

EA Access starter ret beskedent op med kun fire titler, Madden 25, Fifa 14, Battlefield 4 og Peggle 2. Dertil kommer tidlig adgang til nye titler så som Madden NFL 15, FIFA 15, NHL 15 og Dragon Age: Inquisition. Ønsker man at anskaffe sig DLC til spillene, skal disse købes separat, dog får man 10 % rabat.

Det vil ikke blive alle Xbox One ejere der får adgang til EA Access til at starte med, da servicen først skal igennem en beta med udvalgte brugere.

Rygte: Google køber Twitch

25. jul. 2014 14:24I maj dukkede de første rygter op om, at Google var ved at opkøbe streamingtjenesten Twitch, der primært er kendt for livestreaming af spil.

Hjemmesiden Venture Beat bekræfter, at opkøbet nu er sket, men da hverken Google eller Twitch er kommet med en officiel meddelelse, skal dette nok endnu tages med et gran salt.

Prisen for Twitch er ifølge Venture Beat en milliard dollars. Det er YouTube, der står bag opkøbet, da Twitch vil komme til at høre under YouTube. Google købte YouTube i 2006 for 1,65 milliarder dollars.

Twitch har i øjeblikket godt 50 millioner aktive brugere spredt over en måned, der følger med i streams fra 1,1 millioner brugere. Tilsammen bliver der set over 13 milliarder minutters indhold om måneden.