Annonce

Indsend nyhed

Del dine opdagelser!

Afstemning

Er grafik eller gameplay vigtigst ved et nyt spil?

  • 51%Nej, gameplay før grafik
  • 43%Begge dele spiller ind
  • 4%Jeg er ligeglad - bare det spiller top
  • 3%Ja grafikken er vigtigst
Square Enix lukker deres studie i Indien
Billede: Square Enix

Square Enix lukker deres studie i Indien

15. apr. 2014 14:11Det er nok de færreste, der ved, at Square Enix har et spilstudie i Mumbai i Indien. Og det er egentlig ganske forståeligt, eftersom studiet endnu ikke har produceret nogen spil - og det kommer det heller aldrig til.

Square Enix har valgt at trække stikket på forsøget med Square Enix India efter godt og vel et år. Det var meningen, at studiet skulle arbejde på mobilspil i samarbejde med andre spiludviklere i lokalområdet, men det var tilsyneladende ikke nogen stor succes.

Square Enix India bestod efter sigende af mindre end ti medarbejdere. Det er endnu uvist, om de i det hele taget havde nogen spil i produktion, og hvad der eventuelt vil ske med dem efter studiets nedlukning.

OlliOlli indtager PS3, PS4 og pc til sommer

15. apr. 2014 10:38Det populære PlayStation Vita-eksklusive skateboard-spil OlliOlli står til at fremvise sine trick på andre platforme i de kommende måneder, kan udviklerne fra Roll7 annoncere.

OlliOlli, der udkom til Vitaen tilbage i januar, står i første omgang til at indtage PlayStation 3, PlayStation 4 og pc, hvor spillet forventes ude den 22. juli, da det er chefudvikleren Simon Bennetts fødselsdag.

Foruden de tre nye platforme er der også snak om at bringe OlliOlli over til Linux og Mac, men intet er endnu officielt på denne front.

EVE Online-udvikler dropper World of Darkness-MMO

14. apr. 2014 21:25CCP Games, der bedst er kendt for EVE Online, har i dag trukket stikket på deres kommende MMO, World of Darkness.

Spillet, der var baseret på rollespilsuniverset Vampire: The Masquerade, havde været under udvikling siden marts 2009, men blev egentlig annonceret helt tilbage i 2006.

Ifølge CCP's direktør, Hilmar Veigar Petursson, blev World of Darkness droppet efter alt denne tid, fordi spillet simpelthen bare ikke levede op til forventningerne om, at det skulle få folk til at føle, at de var en del af universet.

The decision to end the World of Darkness MMO project is one of the hardest I've ever had to make. I have always loved and valued the idea of a sandbox experience set in that universe, and over the years I've watched the team passionately strive to make that possible.Hilmar Veigar Petursson, CCP Games

Aflysningen af World of Darkness har betydet, at CCP's studie i Atlanta har måttet fyre 56 medarbejdere, og at resten af medarbejderne vil fokusere på EVE-universet fremover.

Soul Sacrifice Delta, Freedom Wars og Oreshika kommer til Vesten

14. apr. 2014 20:47Sonys Japan Studio har i dag annonceret, at tre af deres store PlayStation Vita-eksklusive titler også kommer en tur til Vesten.

Der er tale om det Monster Hunter-lignende Soul Sacrifice Delta, der er en kæmpe videreudvikling af det allerede udgivede Soul Sacrifice, Freedom Wars, som er et action-fokuseret rollespil for op til otte spillere online, og Oreshika: Tainted Bloodlines, der er et rollespil, hvor en slægt må kæmpe for at bryde en forbandelse, som betyder, at de kun kan leve i to år.

Læs mere om alle tre spil ovre hos den europæiske PlayStation Blog.

Mens Soul Sacrifice Delta står til at udkomme den 14. maj, så har hverken Freedom Wars eller Oreshika nogen dato tilknyttet endnu.

Dead Nation rammer PlayStation Vita i overmorgen

14. apr. 2014 20:22Housemarques populære PlayStation 3-shooter Dead Nation blev annonceret til PlayStation Vita under E3 sidste år, og nu er spillet endelig klar til udgivelse.

Datoen er i dag blevet annonceret, og folk kommer ikke til at vente længe, da Dead Nation står til at indtage Vitaen allerede i overmorgen den 16. april.

Vita-versionen er baseret på PlayStation 3-udgaven og ikke PlayStation 4-udgaven, der udkom for nylig. Dette betyder, at DLC-kampagnen Road of Devastation ikke er inkluderet, men stadig skal tilkøbes. Ejer du allerede spillet og dets DLC til PlayStation 3, vil det dog være gratis at downloade til PlayStation Vita, da det understøtter cross-buy.

Climax Studios har stået for Vita-konverteringen, ligesom de også stod bag PlayStation 4-udgaven.