Newz.dk -

Billede: EA

Battlefield 1 open beta starter d. 31. august på PC, Xbox One og PlayStation 4

, indsendt af modgaard

Svenske DICE har annonceret, at 'Open beta' for deres nye spil, Battlefield 1, starter onsdag den 31. august.

Spillet vil kunne prøves på PC, via Electronic Arts' Origin-platform, Xbox One og PlayStation 4.

Hvis man ikke kan vente helt så længe, kan man skrive sig op som 'Battlefield Insider' og få adgang til betaen et par dage tidligere.

Battlefield 1 blev annonceret i maj i år, og tager denne gang multiplayer-spillet til første verdenskrig, hvor spillerne kan kæmpe på hesteryg, i tanks, i biplan-flyvemaskiner og i pansrede tog.

Betaen foregår i ørkenbanen 'Sinai Desert', der blander en landsbys smalle gader og ørkenlandskab med klipper og klitter, og indeholder de to game-modes 'Conquest' og 'Rush'.

DICE har lavet en ny trailer til spillet:

Battlefield 1 udkommer den 21. oktober til PC, Xbox One og PlayStation 4.

Newz.dk -

Billede: Sony Computer Entertainment

Sony beta-tester PS4-firmware 4.00 - tilføjer foldere og forbedret 'Quick Menu'

, indsendt af modgaard

Sony beta-tester en opdatering til PlayStation 4, der endelig skal bringe en længe efterspurgt feature til konsollen, nemlig foldere.

Sony laver, med jævne mellemrum beta-tests, hvor interesserede PlayStation 4-ejere kan skrive sig op til at afprøve nye versioner af konsollens styresystem, men Sony fortæller ikke, hvad der præcist vil være inkluderet i testen.

Nu ruller Sony så firmware version 4.00 ud til de udvalgte blandt dem, der skrev sig op i slutningen af juli.

Den nye firmware fokuserer på at gøre det lettere at finde de ting, man gerne vil.

Brugere har længe efterspurgt en måde at kunne organisere deres spil på. Sony har lyttet og giver nu muligheden for at lave mapper til at gruppere spil og apps.

Firmwaren ændrer også på 'Share Menu' og 'Quick Menu'.

Menuerne vil nu åbne hen over det spil, man er i gang med, uden at fylde hele skærmen. Og i 'Quick Menu' - der åbner op, når man trykker på PS-knappen på controlleren - kan brugere nu tilføje og fjerne punkter, så de får lettere adgang til de ting, de bruger mest.

Sony fortæller, at opdateringen derudover vil indeholde en række kosmetiske ændringer som nye baggrundsbilleder og ikoner.

Den endelige opdatering vil også indeholde ting, som ikke er en del af beta-testen.

Testen starter i dag, men det vides endnu ikke, hvornår opdateringen kommer ud til almindelige brugere.

Newz.dk -

Billede: Square Enix

Final Fantasy XV release udskydes med to måneder - kommer nu 29. november

Final Fantasy XV vil alligevel ikke være at finde på danske hylder fra 30. september, som Square Enix ellers annoncerede i slutningen af marts.

Spillet, der har været længe undervejs, siden det startede som Final Fantasy Versus XIII tilbage i 2006, udkommer nu i stedet to måneder senere, den 29. november.

Game director Hajime Tabata forklarer forsinkelsen i en video på YouTube.

Spillet blev egentlig færdigt for et par dage siden og var sat til at gå i trykken snart.

Men samtidig arbejdede holdet på en lang række rettelser og ændringer til en stor, såkaldt 'day-one' patch, som spillerne skulle hente før, de gik i gang med at spille.

Tabata ønskede, at udgaven på disken skulle være den rettede version, så også dem uden internetforbindelse kan få den 'Final Fantasy'-oplevelse, holdet går efter.

Derfor venter de med at trykke diskene, så det i stedet bliver den rettede udgave, spillerne får, når de køber spillet i butikkerne.

Final Fantasy XV udkommer til PlayStation 4 og Xbox One, og altså nu den 29. november.

Newz.dk -

Billede: CD Projekt

Witcher 3: Wild Hunt - Game of the Year udkommer d. 30 august til PC, PS4 og Xbox One

CD Projekt Red har offentliggjort release dato 'The Witcher 3: Wild Hunt - Game of the Year Edition' til PC, PlayStation 4 og Xbox One, nemlig tirsdag d. 30. august.

'The Witcher 3: Wild Hunt', som udkom i maj sidste år, fik meget positive anmeldelser og vandt flere priser for bedste spil.

I ugerne efter frigivelsen gav CD Projekt Red i at 16 stykker DLC væk gratis til alle der ejer spillet, og siden er de to udvidelser 'Hearts of Stone' og 'Blood of Wine' kommet som afrunding på både Witcher 3 og fortællingen om witcheren Geralt.

'Game of the Year'-udgaven af spillet indeholder alt dette ekstra indhold direkte i æsken, så man ikke behøver, at hente det ved siden af.

CD Projekt Reds næste store projekt er spillet Cyberpunk 2077, som udvikleren selv mener har potentiale til, at blive endnu større end Witcher-serien. Og selvom de holder døren åben for igen at besøge Witcher-universet på et senere tidspunkt, så har de fortalt at der uanset hvad ikke kommer flere spil om hovedpersonen i de hidtidige spil, Geralt.

Newz.dk -

Billede: Capcom

Ace Attorney - Spirit of Justice: Den 8. september kan du igen lege advokat på din 3DS

'Phoenix Wright: Ace Attorney - Spirit of Justice' til Nintendo 3DS har nu fået endelig release dato. Spillet udkommer torsdag den 8. september, og koster £24,99/?29,99 - cirka 220 danske kroner.

Allerede to uger inden, den 25. august, kan interesserede hente en demo af spillet på Nintendo eShop.

Spillet er det sjette i hovedserien om Phoenix Wright og hans venner, og ligesom forgængeren 'Dual Destinies' udkommer 'Spirit of Justice' kun digitalt på eShop.

Spillet tager Phoenix Wright til det mystiske land Khura'in, hvor forsvarsadvokater ikke findes. Med hjælp fra ens venner, skal man som spiller bevise de anklagedes uskyld ved brug af logik og ved at finde fejl i anklagerens argumenter.

Blandt andet skal Phoenix prøve at bevise sin egen datter, Trucys, uskyld, efter hendes trylle-kollega dør under et show.

Newz.dk -

Billede: Ubisoft

Rayman Origins bliver gratis som en del af 'Ubi 30'-jubilæet

Ved E3-spilmessen i maj kunne Ubisoft fejre deres 30-års jubilæum, og fortalte dengang, at de give et nyt spil væk gratis, hver måned, resten af året.

I juni var spillet Prince of Persia: The Sands of Time fra 2003, og spillet for juli, som fortsat kan hentes lidt endnu, er det oprindelige Splinter Cell fra 2002.

Augusts spil bliver dog væsentligt nyere og mere farverigt, når Ubisoft gør platformspillet Rayman Origins, der udkom på PC i 2012, gratis.

Rayman Origins, det fjerde spil i Rayman-serien, vant indpas hos både fans og anmeldere, og PC-versionen har en score på 86 på aggregeringssiden metacritic.

Rayman Origins fik i 2013 efterfølgeren Rayman Legends, og populariteten affødte også de tre mobilspil Rayman Jungle Run, Rayman Fiesta Run og senest Rayman Adventures fra sidste år.

Rayman Origins var også det første spil til at bruge den kunstneriske 2D-engine UbiArt, som også har været brugt i Ubisoft-spillene Child of Light og Valiant Hearts.

Rayman Origins kan hentes gratis til PC via Uplay fra den 17. august.

Newz.dk -

Billede: Atlus

Persona 5 har fået europæisk release dato - udkommer d. 14. februar

Persona 5 udkommer i Europa den 14. februar 2017 - samme dato som i USA. Det har udgiveren Deep Silver offentliggjort.

Spillet kommer i tre forskellige udgaver. PlayStation 3-udgaven koster £39.99/?49.99, mens PlayStation 4-udgaven ved launch vil koste £54.99/?69.99 og være en 'SteelBook Launch Edition', der, som navnet antyder, kommer i en metalæske. Når denne version er udsolgt kommer der en normal PlayStation 4-udgave med plastikcover, ligesom PS3-versionen.

Endeligt kommer der en 'Premium Edition' til £79.99/?89.99, der indeholder soundtrack, skoletaske, art book og en mini-figur af katten Morgana fra spillet. Premium Edition fås kun til PlayStation 4.

Spillet vil være med engelsk tekst og tale, i lighed med den amerikanske version.

Som vi skrev for en måned siden, har Deep Silver overtaget ansvaret for udgivelsen af Persona 5 og andre titler fra Atlus og Sega i Europa. Den hurtige annoncering, og samme release dato som i Amerika, er ikke ligefrem, hvad europæiske Atlus-fans har været vant til, men udvikleren lover at samarbejdet med Deep Silver vil rette bod på dette.

Deep Silver fortæller, at spillet skulle være klar til pre-order i butikkerne i løbet af få dage.

Newz.dk -

Billede: Retro Computers Ltd.

Usikkerhed omkring Sinclair ZX Spectrum Vega+

På crowdfundingsiden indiegogo har projektet 'Sinclair ZX Spectrum Vega+' fået over 367 procent af det beløb, selskabet bag skulle bruge til at få en ny håndholdt retro-spillemaskine på gaden. Mere nøjagtigt 419.320 britiske pund eller 3.646.280 danske kroner.

Den nye enhed har navnet Sinclair ZX Spectrum Vega+ opkaldt efter den britiskudviklede ZX Spectrum-computer, der for en tid i 80'erne var en konkurrent til Commodore.

Men nu distancerer de to tidligere direktører for selskabet Retro Computers Ltd. sig offentligt fra projektet. Paul Andrews og Chris Smith meddeler, at de har fået mange henvendelser fra folk, der har bakket projektet op, men at Retro Computers Ltd. ikke har været i stand til at give status på projektet.

Samtidigt beskylder Retro Computers Ltd. de to tidligere direktører for at ville udvikle et konkurrerende produkt - en retro-spillemaskine fokuseret på Commodore 64 - der dog ikke nåede sit mål i crowdfunding. Selskabet bag det projekt hedder Retro Games Ltd, og Paul Andrews står som ejer af selskabets website.

Sinclair ZX Spectrum Vega+ bakkes op af Spectrums skaber, Sir Clive Sinclair, og lover 1.000 indbyggede spil samt mulighed for at slutte til fjernsynet. Det er planen, at de første maskiner skal sendes afsted i september.

Newz.dk -

Billede: Blizzard Entertainment

Medie: Blizzard annoncerer HD-remaster af StarCraft til september

, indsendt af modgaard

Er du en af de mange passionerede fans, der savner StarCraft fra LAN-parties i slut-90'erne? Så har Blizzard snart gode nyheder til dig, rapporterer det koreanske nyhedsmedie iNews24.

Ifølge dem beretter flere kilder, at Blizzard vil annoncere en opdateret genudgivelse af strategispillet fra 1998 ved en stor, officiel e-sportsturnering i Mexico til september. Flere detaljer vil så følge på Blizzards BlizzCon-konference i november.

Genudgivelsen skulle ifølge iNews24 blandt andet indeholde forbedringer til brugergrænsefladen og spillets opløsning. Det originale spil havde en opløsning på 640x480 pixels, så der er et stykke vej op til moderne skærmopløsninger, men hvordan de gamle 2D-elementer vil blive opdateret til HD, fortæller den koreanske side ikke.

Mens tidspunktet for annonceringen må tages som et rygte, så er genudgivelsen på vej.

Tilbage i november 2015 lagde Blizzard et jobopslag på deres hjemmeside, hvor de søgte folk til netop at genoplive deres klassiske spil, så de kan genopleves, eller prøves af en ny generation for første gang, på moderne hardware. Her nævner Blizzard specifikt StarCraft, Warcraft III og Diablo II som spil, de er i gang med at restaurere.

Dengang skrev Blizzard, at de vil give titlerne genrejsning med en grafik, der kan matche spillenes gameplay i kvalitet.

Newz.dk -

Billede: Sony

Rygte: PlayStation 4 Neo vil blive offentliggjort d. 7. september i New York

Sony vil offentliggøre PlayStation 4 Neo ved et arrangement i New York, onsdag d. 7. september. Det beretter den franske spilside Gameblog.fr.

Siden skriver, at mens meget havde tydet på, at Neo ville blive præsenteret på Tokyo Game Show, d. 15-18 september, så fortæller deres kilder tydeligt, at Sony har valgt at lægge annonceringen i New York, hvor også den oprindelige PlayStation 4 blev præsenteret i februar 2013.

Timingen kan muligvis også skyldes, at Sony vil komme Nintendo i forkøbet. Nintendos annoncering af deres nye NX-konsol ventes at komme til Tokyo Game Show eller i dagene lige før.

Neo er en kraftigere version af PlayStation 4, der skal give højere opløsning og bedre grafik i spillene, men alle spil kommer fortsat til at virke på den normale PlayStation 4.

Vi skrev for halvanden måned siden, at Neo blev rygtet til udgivelse i år.

Den gang udtalte Sonys Andrew House, at tech-industrien i dag gør mere brug af "øjeblikkelig tilfredsstillelse", hvor produktfrigivelser kommer hurtigt efter annonceringerne, som følge af, hvordan Apple har håndteret deres produktlanceringer.

Spilsiden Giant Bomb mente tilbage i april at vide, at alle spil, der udkommer fra og med oktober, skal have understøttelse for Neo.

Hvis PlayStation 4 Neo lanceres til oktober, vil den komme omkring samtidig med PlayStation VR. PlayStation VR kommer på markedet den 13. oktober i Danmark.