Annonce

Indsend nyhed

Del dine opdagelser!

Afstemning

Er grafik eller gameplay vigtigst ved et nyt spil?

  • 52%Nej, gameplay før grafik
  • 41%Begge dele spiller ind
  • 4%Jeg er ligeglad - bare det spiller top
  • 3%Ja grafikken er vigtigst

Twitch får konkurrence fra Steam

3. dec. 2014 15:11Valve har tilføjet en længe ventet funktion til deres digitale spilservice Steam, hvor alle kan vælge at streame det de spiller.

Den nye streamingservice kalder Valve for Steam Broadcasting og er integreret direkte ind i Steam. Vil man gerne se hvad en ven spiller, er det bare at klikke på denne og vælge "Watch Game", forudsat den der spiller har tilladt dette.

Selve streamingen starter først, når nogen vælger at se med. Hvem der må se med bestemmes af spilleren. Det kan eksempelvis være alle, venner eller kun inviterede.

Det er muligt at chatte med spilleren, men der er endnu ikke nogen kamerafunktion så man kan se spilleren, det er dog muligt også at sende tale med i streamet.

For at kunne prøve funktionen, skal man vælge at bruge beta versionen af Steam-klienten. Funktionerne er stadig ret beskedne, så er man vant til at bruge Twitch, vil man mangle funktioner så som abonnering af streams, gemme streams til disk, eller tjene penge på streams.

Samsung Gear VR er nu på trapperne

18. nov. 2014 13:36Da Samsung lancerede deres Galaxy Note 4 smartphone, løftede de også officielt sløret for Samsung Gear VR. Ud over at præsentere den var det dog meget småt med oplysningerne, men nu er Samsung klar til at sende den på markedet.

Galaxy Note 4 sættes ind i Gear VR brillen og leverer dermed alle de nødvendige ressourcer, Gear VR har brug for at levere en virtual reality-oplevelse, eftersom Gear VR er en ren passiv enhed.

Samsung Gear VR er blevet til i samarbejde med Oculus VR, hvor Oculus i form af John Carmack, har udviklet softwaren til Galaxy Note 4, så den giver en god VR-oplevelse.

Gear VR kommer i en såkaldt Innovator Edition, der kan sammenlignes med en udviklingsversion, i starten af december til en vejledende pris af 199 dollars. Vil man have en bluetooth gamepad med, skal man af med 249 dollars.

Oculus Rift kommer inden for måneder

5. nov. 2014 13:32På Web Summit 2014, der afholdes i Dublin, har direktøren for Oculus Brendan Iribe udtalt, at konsumversionen af Oculus Rift er tæt på frigivelse.

Tæt på betyder i Iribes hoved, at der er tale om måneder og ikke år. Selve Oculus Rift-headsettet er man mere eller mindre færdig med og det er denne del Iribe betegner som måneder fra en frigivelse. Den komplette Oculus Rift oplevelse er derimod mange måneder væk, da Oculus her arbejder på, at lave en controller, der egner sig til brug med VR-briller.

Siden Facebook overtog Oculus, er medarbejderstaben udvidet fra 75 personer til 200 personer og man har nu en dedikeret udviklingsdivision.

Den største frygt Iribe har med hensyn til konkurrenterne er, at de leverer et dårligt VR-produkt og på den måde ødelægger omdømmet for VR.

WNZ: Fremtidens soldater er computerspillere

2. nov. 2014 15:16Den amerikanske hær har i længere tid haft spillet Americas Army, hvor spillet simulerer kampsituationer. Den amerikanske hær har brugt spillet til at finde egnede rekrutter.

Nu går den amerikanske hær skridtet videre og søger efter computerspillere til at styre droner. Det har vist sig, at erfarne piloter ofte bliver mere frustrerede over at styre droner end computerspillere, da computerspillere er mere vant til at computeren styrer meget af mekanikken.

Professor Mary Cummings, der er tidligere jagerpilot udtaler, at computerspillere dog ofte mødes af to problemer: kedsomhed og medmenneskelighed. Den amerikanske hær prøver at løse problemet med kedsomhed, da dronekontrol ofte består af 90% kedsomhed, mens ufølsomhed over for drab formentlig kan tilegnes.

I Storbritannien, Norge og Sverige har man samme tanker om fjernstyring af kampvogne og droner. Her erkender man også at computerspillere nok er de mest relevante kandidater.

I Danmark har Forsvaret ikke samme tanker, da der er etiske problemer, og man opfordrer unge til at forbedre deres fysik i stedet for.

Reklame: The Slum Challenge - en interaktiv dokumentar

9. okt. 2014 12:20Jonas Unmack Larsen og Mikkel Catzler, der tilsammen har produktionsselskabet RåFilm, har et budskab de gerne vil ud med, hvor de ønsker at gøre opmærksom på den store del af verdens befolkning, der bor i slum. Til dette formål har de skabt den interaktive dokumentarfilm kaldet The Slum Challenge, der beskrives som følgende.

The Slum Challenge er et interaktivt dokumentarprojekt om at leve i slummen i megabyen Manila. Projektets kerne er en interaktiv historiefortælling, der udfoldes gennem øjnene på en filippinsk slumdreng. Fortællingen består af et stort antal filmsekvenser, der er sat sammen på kryds og tværs i et netværk. Det er seeren, der løbende bestemmer, hvordan handlingen udspiller sig ved at vælge mellem en række muligheder i slutningen af hver film. Undervejs kan seeren også tilvælge ekstra materiale i form af baggrundsartikler og videoindslag, der perspektiverer det, der udspiller sig i handlingen.

Målsætningen med projektet er at give et anderledes indblik i urbaniseringen og levevilkårene for børn og unge i verdens slumområder, ved at tage slummen i øjenhøjde med seeren såvel fortællermæssigt som mediemæssigt.

Tag The Slum Challenge ved at trykke på overskriften.

Se traileren til The Slum Challenge herunder.

Klik på "Læs mere" nedenfor for at se hele teksten.