Annonce

Indsend nyhed

Del dine opdagelser!

Afstemning

Er grafik eller gameplay vigtigst ved et nyt spil?

  • 52%Nej, gameplay før grafik
  • 41%Begge dele spiller ind
  • 4%Jeg er ligeglad - bare det spiller top
  • 3%Ja grafikken er vigtigst

XCOM: Enemy Unknown på vej til Mac

5. mar. 2013 10:55Så er der godt nyt for Mac-gamere derude, da Firaxis nu har annonceret, at deres populære sci-fi-strategi XCOM: Enemy Unknown er på vej til OSX.

XCOM: Enemy Unknown var en af sidste års helt store udgivelser, der er blevet rost af både anmeldere og fans, og ligeledes anses af Take-Two som en kommerciel succes.

Med Mac-udgaven af Enemy Unknown er der tale om en "Elite Edition", der selvfølgelig byder på spillet, men også samtlige DLC-udgivelser indtil videre.

Der er endnu ikke fastlagt nogen nærmere udgivelsesdato for Mac-udgaven.

#1: HerrMansen

5. mar. 2013 11:28

Så må man håbe mod support er lige så god som på PC - Warspace Extension er næsten obligatorisk (selv på første playthrough) imo.

AI'en får lov at udnytte sine muligheder fuldt ud imens at stats ligger sig på standard difficulty niveauet. Best of both worlds.

This is my opinion. There are many like it, but this one is mine... http://www.knowyournewz.dk

#2: HenrikH

5. mar. 2013 14:09

Der er nu en del i Warspace der ikke giver mening i de nyere udgaver - og ting som to items til alle i heavy armour - der bare fjerner nogle af de svære valg man eller måtte foretage.

Og så er der andre ting, som at arc thrower er en pistol som er geniale.... Er en del i Warspace der faktisk er ødelæggende :-(

#3: aben

6. mar. 2013 19:37

Alt til Mac er elite edition!

jeg ville ønske jeg kunne hade dig ihjel

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret bruger