Newz.dk - LEGO

Billede: LEGO

Første screenshots fra LEGO Universe

Via Lego,

Når vi tidligere har skrevet, at næsten gud og hver mand p.t. er i gang med sig eget MMO, ja så mente vi det faktisk. Dette understøttes bl.a. af, at LEGO for to år siden annoncerede, at også de ville lave et MMORPG til pc.

Spillet er sat til en 2010-udgivelse (efter ca. 2 års forsinkelse), og det betyder, at vi så småt må nærme os nogle konkrete informationer og noget teaser-materiale, der kan få nysgerrigheden frem.

Dette har udviklerne hos amerikanske NetDevil nu opfyldt - de har lagt de første 12 screenshots ud på spillets hjemmeside.

Der er tale om screenshots af både loginskærm og karakteropsætning samt rigtige ingame-billeder, hvor man ser kampe mod pirater, ninjaer og robotter. Af de mere fredelige billeder finder vi en koncert, en raketopsendelse og en byggeplads.

Nyd billederne i galleriet ude til højre.

Gå til bund
Gravatar

#1 Makey 21. aug. 2009 08:38

Jeg finder det foruroligende at hovedkarakteren (ham gutten i den røde trøje) løber væk fra ting på de fleste af billeder. Sidder lidt med sådan en "Nå, er det det?" fornemmelse, hvad man kunne forvente, men ikke noget stort.
Try League of Legends for free, online MOBA sign up here: http://is.gd/tryLoL
Gravatar

#2 ghostface 21. aug. 2009 08:48

spm. er jo nok egentligt hvem der er målgruppen.
Nu aner jeg ikke noget om spillet, men jeg har dog prøvet en del lego spil so far. Fælles for dem alle er de er meget casual og fungerer egentligt bedst fordi de er kædet på et franchise (batman, indy, SW osv)
De andre lego spil der ikke ar været kædet på et franchise har været decideret børne spil.

Hvis målgruppen her er børn og de derfor har fordummet et MMO ned i bedste lego stil så er jeg bange for de rammer langt forbi målet. Fra omkring "tweens" (skrækkeligt ord men det passer ganske fint) og op efter så fatter de fint at spille WoW og andre af de simple nemt tilgåelige MMOer. MMOer som uden tvivl har betydeligt mere at tilbyde end LU.

En anden vigtig faktor er at et MMO er noget man bruger meget tid på. Når man bruger meget tid på det så er det noget der interesserer en meget og derfor noget man godt kan lide at tale med andre om. WoW er igen et skræmmende eksempel på dette. Nu er det ikke så galt som det har været men 2 WoW spillere falder hurtigt ned i en dyb og "nørdet" snak. Noget jeg tvivler på LU får held med.

"Storebrors" faktoren er noget WoW har haft stor held med, det er ikke et fåtal af brødre og søstre der er hoppet på WoW som følge af en andne i husholdningen spiller. Jeg tvivler igen på det bliver noget LU kan drage nytte af. De har derfor primært førstegangskøbere som målgruppe.

Aldersmæssigt må det altså være tænkt helt små børn op til midt tweens. En aldersgruppe der normalt ikke er kendt for at bruge latterligt meget tid foran skærmen.

Det lugter af et flop.
I have ascended to a higher plane of sarcasm. Please send all Complaints to: /dev/null Have a Nice day
Gravatar

#3 Floop 21. aug. 2009 11:47

kommer det til ps3, så er jeg game :P
syntes faktisk slet ikke ideen er dårlig, selvom det er svært at forestille sig et succesfuldt casual MMO :P

Glæder mig faktisk til det er færdigt, uden pis - tror min barndom løber af med mig :P
Gravatar

#4 El_Coyote 21. aug. 2009 12:17

#1
Der er jo både pirates & ninjas med kan jeg se, bare ærgerligt han løber væk fra dem begge :)
fnord!
Gravatar

#5 Hack4Crack 21. aug. 2009 12:59

en legomand der smiler op til begge ører, findes ikk i min lego verden.
*laugh laugh laugh*
Gravatar

#6 Etherial 21. aug. 2009 13:00

Giv mig en "Build your own xx" funktion, please. Jeg er ikke sikker på at et lego spil hvor man ikke kan bygge noget selv bliver et hit.
F.eks:

Level 5: byg dit eget lego-sværd
Level 10: byg dit eget lego-æsel
Level 15: byg din eget lego-bue
level 20: byg din egen lego-hest
level 25: byg dit eget lego-hus
level 30: byg dig en lego-sportsvogn :)
Level 16.000: byg dit eget lego-castle slot.

Synes desværre at den der japan-isering de har gang i på de screenshots skyder temmeligt langt forbi min barndom.
Gravatar
Se versioner

#7 AzCii 21. aug. 2009 13:26

#1 Når du siger hovedkarakteren hvad mener du så, det er jo en MMOG, og jeg har svært ved at se en hovedkarakteren i f.eks. World of Warcraft

#2 Jeg tror nu ikke du har ret i at LU ikke har meget at byde på, har jeg fuldt udviklingen meget tæt og jeg ved at LU har nogle helt nye ting som ingen af de andre MMOGs har, målgruppe er selvfølgelig yngre end WOW, men det skal den også være det er LEGO.

#5 Kan oplyse dig at alle figuerene i spillet også findes IRL

#6
In LEGO Universe, you’ll be able to build in the virtual space with LEGO pieces—either on your own or in collaboration with other players. The gameworld will also include stacks of ways to bring your most innovative creations to life!
taget fra universe.lego.com, Tjek evt. http://ldd.lego.com/ ud

Nu er jeg en af de heldige der har prøvet spille og jeg glæder mig til det kommer.
Gravatar

#8 Wazkyr 21. aug. 2009 14:37

Haha billed 2-3-4 ligner jo totalt legomænd på WoW baggrund, det kan kun bliver bedre :P(end WoW)
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login