Opret bruger | Log ind


Indsend nyheder


Har du fundet en nyhed vi bør have på siden?

Indsend den til os!

Newz.dk - Supercell

Billede: Supercell

Supercell har 100 million dagligt aktive spillere

Spilfirmaet Supercell, som står bag mobilspiltitlerne Clash of Clans, Boom Beach, Hay Day og Clash Royale, har mere end 100 million dagligt aktive brugere.

Supercells tre første spiltitler klarer sig alle godt og har i flere år holdt sig på top 40 mest populære spil.

Firmaets nyeste spiltitel, 'Clash Royale', klarer sig allerede godt. Mindre end en dag efter udgivelsen af spillet, var det det mest downloadede spil på App Store. 'Clash Royale' ligger på førstepladsen over mest downloadede og bedst sælgende spil på det amerikanske App Store og er desuden nummer ét i 44 lande.

Supercell udtaler, at de gennem årene har arbejdet på og droppet 14 andre spiltitler, inden de udgav 'Clash Royale'.

Newz.dk - Sony Computer Entertainment

Billede: Sony Computer Entertainment

I 'Everything' er alle objekter spilbare karakterer

Spillet 'Everything' gør det muligt at være lige den ting i spiluniverset, man har lyst til. Alle objekter i spillet, lige fra heste til solen og papirklips, er spilbare karakterer.

Spillets skaber, David OReilly, beskriver spillet som et 'open universe exploration game', hvor alle objekter er spilbare og kan interagere med verden på forskellige måder. 'Everything' handler om de ting, vi ser, deres relationer til hinanden og deres synsvinkler.

Ifølge OReilly, udviklede han og partneren, Damien DiFede, en ny måde at skabe og designe spillevels, hvor der ikke skelnes mellem level og karakter.

Spillet udkommer til PlayStation 4 og udgives af 'Double Fine Productions' under deres 'Double Fine Presents' label. Dato for udgivelsen af spillet er endnu ikke fastlagt.

Newz.dk - Double Fine Productions

Billede: Double Fine Productions

Remastered 'Day of the Tentacle' kan forudbestilles nu

Genoplev 90'er gåde-eventyrspillet 'Day of the Tentacle', når det vender tilbage den 22. marts i en ny og forbedret udgave.

Den nye udgave af spillet med de tre venner, der arbejder sammen for at forhindre en muteret tentakel i at overtage verden, udkommer med forbedrede stemmer, lydeffekter, musik og grafik.

Man kan skifte, som man ønsker, mellem 'classic mode' med original grafik og 'remastered mode' med ny højopløselig grafik.

Udgaven indeholder desuden ekstramateriale som kommentarspor med udviklerne og en spilbar version af det originale 'Maniac Mansion'.

Spillet kan allerede forudbestilles på GOG.com, og indtil den 22. marts får man 10 procent i rabat.

Alle forudbestillinger modtager desuden tre 'Day of the Tentacle' wallpapers.

Newz.dk - Press Play

Billede: Press Play

Microsoft Studios lukker spiludvikling i Danmark

Det danske Press Play Studios, der ejes af Microsoft, lukker. Dette skyldes ændringer hos Microsoft Studios, som påvirker spiludviklere i Danmark og Storbritannien, hvor Lionhead Studios måske også lukkes.

Det betyder, at der ikke længere udvikles på spillet Fable Legends hos Lionhead Studios og Project Knoxville hos Press Play Studios.

Microsofts begrundelse er, at firmaet vil fokusere på at investere i udvikling af de spil og franchises, som brugerne helst vil spille.

Microsoft udtaler, at de vil hjælpe de ansatte med at finde nyt arbejde inden for spilindustrien.

Press Play Studios står blandt andet bag spillene 'Max and the Magic Marker' og 'Tentacles: Enter the Dolphin'.

Newz.dk - Hello Games

Billede: Hello Games

No Man's Sky udkommer 21. juni

Open-world spillet 'No Man's Sky' udkommer på PC og PlayStation 4 den 21. juni i USA til en pris på ?59.99. Det kan købes gennem Steam, GOG og Humble Store.

I spillet udforsker man en galakse med planeter, måner og hvad der ellers hører sig til. Man kan flyve rundt og besøge planeter for at indsamle råmaterialer og jage dyr - eller blive jagtet af dyr - eller udforske grotter, huler og skove.

Man støder også på robotter af forskellig art, der passer på råstofferne.

Alt dette sker i et univers, som lover at være mere åben og større end noget andet spil.

Europæisk release af spillet er dog lidt senere - d. 24. juni.

Newz.dk - Valve Corporation

Billede: Valve Corporation

Steam vil indføre dynamisk prissætning på spilbundles

Steam arbejder på at indføre dynamisk prissætning på spilbundles. Med den nye prissætning vil kunderne få ekstra rabat på bundles baseret på, hvor mange af spillene i pakken, de allerede ejer.

Steam har ikke udtalt sig offentligt omkring den nye model, men ifølge PCGN har udviklerne modtaget officiel dokumentation omkring ændringen.

Ud over at komme forbrugere og udviklere til gode skal modellen gøre det forbi med bundlepriser, som overstiger prisen ved at købe spillene hver for sig.

Få bundles har indført den nye model, men det er endnu uvist, hvornår ændringen slår mere bredt igennem.

Newz.dk - Astralis Esport ApS

Billede: Astralis Esport ApS

Astralis gør rent bord

Lige nu afholdes 'Intel Exreme Masters CS:GO' i Katowice i Polen. Det ganske store e-sportsarrangement har deltagelse af det danske team Astralis.

Teamet gjorde i går rent bord med fem sejre ud af fem mulige i Counter Strike og er dermed klar til kvartfinalen. I dag findes deres modstander.

Klokken 12:30 i dag kan man følge næste kamp i turneringen.

Astralis skal i kamp igen i aften kl. 23.

Newz.dk - Naughty Dog

Billede: Naughty Dog

Uncharted 4 multiplayer beta - på fredag

Det lader til, at Sony åbner for beta-udgaven af multiplayerindhold på Uncharted 4: Thief's End. Indtil nu har den funktion været forbeholdt de, der har købt 'Nathan Drake samlingen' - de tre første Uncharted spil gjort kompatible med PS4.

Eurogamer skriver, at der for nyligt kunne findes en downloadklient til betaen på den europæiske PlayStation Store. Den blev dog senere fjernet igen.

Samme site skriver, at betaen skulle være åben fra fredag kl. 12 til sent søndag.

Newz.dk - newz.dk

Billede: newz.dk

Hemmelige menuer i Mortal Kombat ser dagens lys

mere end tyve år efter spillemaskinerne stod og fyldte i diverse grilbarer og spillehaller, er en ny side af de tre første Mortal Kombat spil nu kommet frem.

'EJB menuerne' er navngivet efter en af spillenes udviklere, Ed J. Boon og kommer frem, hvis man trykker på en serie af knapper i korrekt rækkefølge.

Menuerne blev brugt til tests af spillene og havde også funktioner rettet mod ejerne af maskinerne. Det var også muligt at 'snyde' sit navn ind på highscore-listen og gå til bestemte sekvenser i spillene. I Mortal Kombat 3 var der desuden gemt et shoot-em-up spil i menuen.

Ed J. Boon, har tidligere udtalt, at der var hemmeligheder gemt i spillene. Om der er flere gemt, må tiden vise.

[url= kan se en video af menuerne på YouTube[/url]

Newz.dk - Landfall Games Studio

Billede: Landfall Games Studio

Hardcore lastbil-parkour med ClusterTruck

Spillet ClusterTruck fra Landfall Games lader spilleren udøve vilde parkour-tricks i et kaos af kørende lastbiler.

Målet med spillet er at nå til enden af hvert level uden at falde af lastbilerne, som køres af dårlige chauffører. Spilleren hopper fra lastbil til lastbil og forsøger at holde sig i live, mens alle omgivelser forsøger at slå spilleren ihjel.

Spillet har 100 forskellige levels, 10 verdener samt Steam workshop integration til at dele brugergenererede levels.

Ud over de forskellige levels er der også et 'endless mode', hvor det gælder om at holde sig i live, så længe man kan.

ClusterTruck Alpha 0.1.5.1 kan hentes til Windows på Reddit

Gå til top