Opret bruger | Log ind
Newz.dk - Bitcoin

Billede: Bitcoin

Steam - nu med bitcoins

Valves butik for spil - Steam - åbner nu op for køb med bitcoins. Det kan ske gennem krypto-valuta-centralen Bitpay, der fortæller, at Valve efterspurgte en måde at håndtere betaling i de voksende markeder som Brasilien, Kina og Indien.

Med andre ord markeder, hvro kreditkort måske ikke er helt så udbredte som andre steder.

Bitpay arbejder på at få samarbejde med flere spiludbydere og butikker.

Newz.dk - reddit

Billede: reddit

Call of Duty: Modern Warfare måske på vej i remastered udgave

I den - endnu ikke officielt bekræftede - kommende Call of Duty: Infinite Warfare, ser det ud til, at der bliver plads til en remastered udgave af det næsten ti år gamle 'Modern Warfare'.

Det kommer frem gennem et foto, der er lagt på reddit.

Det viser øjensynligt en special 'Legacy' udgave af Call of Duty: Infinite Warfare, der inkluderer en remastered udgave af Modern Warfare.

Derudover er der ingen indikationer af, om denne nye version af Modern Warfare kan købes alene eller om det kun er som en del af den samlede pakke.

Newz.dk - Night Work Games USA LLC

Billede: Night Work Games USA LLC

Nyt 'Blackroom' FPS fra folkene bag DOOM og QUAKE

, indsendt af _tweak

John Romero og Adrian Carmack, to af de oprindelige medstiftere af ID Games, er gået sammen om et nyt projekt.

Det nye projekt 'Blackroom' bliver en FPS med fart over feltet - med samme komponenter som vi kender fra Quake; rocket jumping, strafing og (masser) af våben.

Scenen er sat i fremtiden, hvor hologrammer er en del af hverdagen, og plottet omhandler en undersøgelse af et militært træningsprogram kaldet 'Blackroom' - hvor en holografisk simulation er gået amok. Spillet skulle kunne spilles i singleplayer, co-op campaign, arena og deathmatch-mode; spillet bliver muligt at modde fuldstændig.

Spillet starter op, som så meget andet i dag, i en Kickstarter - hvor deres produktvideo også kan ses.

I skrivende stund har 'Blackroom' indsamlet lige over 85.000 dollars ud af de 700.000 dollars, der skal til for at realisere projektet.

Newz.dk - Microsoft Corporation

Billede: Microsoft Corporation

Flere bagudkompatible spil til Xbox One

Nu bliver det muligt at vende tilbage til tre 'nye' gamle spil på Xbox One.

'Halo Wars', 'Soul Calibur 2 HD Online' og 'The King of Fighters '98: Ultimate Match' har indtil nu ikke taget skridtet fra Xbox 360 til Xbox One, men i denne uge ændres der på dette.

Halo Wars er et realtime strategispil fra Microsoft og Ensemble Studios, der kom på gaden i 2009.

Soul Calibur 2 er et kampspil oprindeligt fra 2003 med HD-versioner til PS3 og Xbox 360 i 2013.

The King of Fighters er et 2009-remake af det oprindelige spil fra 1998, der byder på klassiske en-mod-en kampe.

Newz.dk - UngAalborg

Billede: UngAalborg

DM i spiludvikling

, indsendt af kvark

I slutningen af august afholdes danmarksmesterskabet i spiludvikling.

Det handler om at finde det bedste spil lavet af 13-16 årige i folkeskoler, ungdomsskoler, efterskoler m.m.

Hvis man vil dyste, skal man indsende sit spil senest 15. juni. Derudover er der ingen regler for, hvad der skal foregå i spillet - kun fantasien og evnerne sætter grænserne. Man må tilmelde sig som enkeltperson eller hold.

Hvis man får en plads i konkurrencen, skal man vise sit spil frem på GameScope festivalen d. 27. august. her er det op til dommere og publikum at vælge deres favoritter.

DM I spiludvikling arrangeres af UngAalborg.

Newz.dk - Google Inc.

Billede: Google Inc.

Google vil vise gameplay i deres søgeresultater

Hvis man googler efter spil på en androidenhed, skal man i fremtiden kunne afprøve et spil direkte i søgeresultaterne.

Mere specifikt skal brugere af Google Search appen kunne teste et spil i op til ti minutter i listen over søgeresultater. Det skal dog kun virke, hvis man er på Wi-Fi.

Google kommer også med en API til spiludviklere, der går det muligt at indarbejde videooptagelse og publicering på YouTube - direkte inde fra spillet. Det bliver også muligt at 'livestreame' spil direkte på YouTube.

Newz.dk - ITU LAN

Billede: ITU LAN

300 computerspillere til LAN-party på IT-Universitetet

Studenterforeningen ITU LAN afholder i starten af april LAN-party med computerspil døgnet rundt, intense spilturneringer og hygge henover skærmen.

I weekenden den 1.-3. april mødes 300 computerspillere på IT-Universitetet til godt to døgn med diverse turneringer i Counter-Strike, FIFA, HearthStone og andre populære multiplayer-spil.

Arrangementet bliver det største i studenterorganisationen ITU LANs historie. Sidst var der 250 deltagere, nu sættes antallet af pladser op til 300. Spillerne kommer til at fylde tre etager på IT-Universitetet.

Weekenden byder på 8 turneringer i forskellige spil - herunder Counter-Strike: Global Offense, hvor de største præmier er på højkant.

Der vil også være mere afslappede turneringer i for eksempel fodboldspillet FIFA og Rocket League.

Eventet livestreames her

Betegnelsen LAN-party stammer fra dengang en LAN-forbindelse var den optimale måde at spille computerspil med venner i samme rum. I dag kan en god Wi-Fi forbindelse som regel gøre det.

Newz.dk - 2K Games

Billede: 2K Games

DLC til XCOM 2 udkommer 17. marts

2K Games udtaler, at udgivelsesdato for den første DLC (DownLoadable Content) til XCOM 2, 'Anarchy's Children', er den 17. marts.

'Anarchy's Children' byder på mere end 100 nye tilpasningsmuligheder til soldaterne. Spilleren kan udruste sine soldater med postapokalyptisk inspirerede beklædningsdele såsom nye rustninger, hjelme, masker, frisurer og ansigtsmaling.

2K Games nævner desuden, at der arbejdes på en patch, som skal forbedre spillets ydeevne og gameplay. Det vides endnu ikke, hvornår 2K Games udgiver patchen.

'Anarchy's Children' kan købes på Steam for 4.99 dollars, og kan hentes gratis for dem, der har købt 'Reinforcement Pack' til XCOM2.

Newz.dk - Bethesda Softworks

Billede: Bethesda Softworks

Doom beta udkommer 31. marts

Bethesda Softworks annoncerer, at betaudgaven af deres nye Doom-spil slippes løs på PC, Xbox One og PlayStation 4 den 31. marts og kommer til at køre indtil 3. april.

De, som har købt 'Wolfenstein: The New Order', får et smugkig på Dooms multiplayer-del i betaudgaven. Det vil være muligt at spille enten klassisk 'Team Deathmatch' eller 'Warpath' på de to kort 'Infernal' og 'Heatwave'.

Det endelige spil vil indeholde multiplayerdele som 'domination', 'deathmatch', 'clan arena' og mulighed for at spille som en dæmon og kæmpe mod andre spillere.

Doom kommer desuden med en single-player-kampagne med mere end 13 timers spilletid.

Spillet udkommer i sin fulde form til PC, Xbox One og PlayStation 4 den 13. maj.

Newz.dk - Supercell

Billede: Supercell

Supercell har 100 million dagligt aktive spillere

Spilfirmaet Supercell, som står bag mobilspiltitlerne Clash of Clans, Boom Beach, Hay Day og Clash Royale, har mere end 100 million dagligt aktive brugere.

Supercells tre første spiltitler klarer sig alle godt og har i flere år holdt sig på top 40 mest populære spil.

Firmaets nyeste spiltitel, 'Clash Royale', klarer sig allerede godt. Mindre end en dag efter udgivelsen af spillet, var det det mest downloadede spil på App Store. 'Clash Royale' ligger på førstepladsen over mest downloadede og bedst sælgende spil på det amerikanske App Store og er desuden nummer ét i 44 lande.

Supercell udtaler, at de gennem årene har arbejdet på og droppet 14 andre spiltitler, inden de udgav 'Clash Royale'.

Gå til top