Opret bruger | Log ind

Indsend nyheder


Har du fundet en nyhed vi bør have på siden?

Indsend den til os!

Billede: newz Media ApS

Videointerview med Angry Birds-skaberne fra Rovio

6 apr. 2012 17:18Så er der igen nyt fra vores videografiske afdeling på Railgun, da Railgun TV for nyligt var forbi Tampere, Finland, hvor vi mødte en af Rovio Entertainments vicepræsidenter, Ville Heijari.

Rovio Entertainment er det finske selskab bag den enormt succesrige Angry Birds-spilfranchise, der i øjeblikket er aktuel med deres nyeste udgivelse Angry Birds Space.

Vi interviewede Heijari omkring alt fra selskabets enorme succes og deres opkøb af Futuremark til den kommende Angry Birds-forlystelsespark og firmaets fremtidige planer.

Se det omtalte interview nedenfor.

Tryk på Læs Mere for at se hele teksten


#1 Talkar 6. apr. 2012 17:40

Så efter de har sagt at der er ingen som spiller på konsoller og de er ved at dø, så skifter de nu strategi og siger de gerne vil udvikle til dem. Oh well, morale er godt og dobbelt morale er vel dobbelt så godt x)
Intel Core i7 2600K, 8GB DDR3 Kingston HyperX RAM, 2x1 TB Samsung Spinpoint F1, Nvidia GTX TITAN, Logitech G19, MX518, Nvidia 3D Vision.

#2 HerrMansen 6. apr. 2012 20:26

#1: Paychecks, paychecks paychecks...
This is my opinion. There are many like it, but this one is mine... http://www.knowyournewz.dk

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret BrugerLogin